De blog over lifestyle, mode & make-up

Life isn’t perfect but your hair can be

Life isn’t perfect but your hair can be

Wil jij een compleet nieuwe coupe, maar weet je nog niet welk kapsel je jezelf wil laten aanmeten? Probeer dan eens een van deze haarstijlen. Van de mooie nieuwe red velvet haarkleur tot de assige ondertoon en van een bob tot een pony. Lees hieronder de 4 meest gevraagde haarstijlen bij de kapper.

1. Curtain fringe

De langere pony die als een soort van gordijntje je gezicht omlijst. Hierbij is het leuk als het haar er wat rommelig uitziet om het een leuk en speels effect te geven. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een salt spray. Dit geeft het haar net een beetje extra structuur en textuur.

2. Een lengte

Geen laagjes meer, maar juist het haar op een lengte om die mooie volle bos te creëren. Wil je dit graag, maar groeit je haar niet hard genoeg? De perfecte oplossing: haarvitamine zorgen sneller voor langer en gezonder haar.

3. Asblond haar

Je hebt het vast vaak voorbij zien komen. De asblonde kleur. Dit in combinatie met pastel kleuren als roze, paars en blauw is de nieuwe trend van dit jaar.

4. Neon

Wil je voor een iets gewaagder kapsel gaan? Kies dan voor een neon kleur. Of je nu je gehele haar in een felle kleur verft, gebruik maakt van highlights of kiest voor een pruik, het maakt allemaal niet gek veel uit.

Haar Passie Helmond

Ben je van plan een van deze kapsels te gaan nemen? Neem dan contact op met Lieke Bloks van Haar Passie Helmond. Deze kapster is al 7 jaar met passie en creativiteit bezig om iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan met een kapsel naar wens. Lieke is dus erg ervaren en neemt voor iedere klant de tijd. Zowel voor de mannen als voor de dames. Kom daarom voor knippen dames Helmond en knippen heren Helmond naar Haar Passie. Kortom, iedereen is welkom en de koffie of thee met iets lekkers staat altijd klaar.

Knippen dames Helmond

Bij Haar Passie Helmond kun je je haar laten wassen, knippen en föhnen. Lieke heeft zich ook gespecialiseerd in de keratine behandeling van Jean paul Myne. Daarnaast Kleurt en styled ze het haar met het innovatieve merk Schwarzkopf.

Knippen heren Helmond

Lieke knipt daarnaast ook heren en kinderen. Voor een lage prijs kun je terecht bij Haar Passie Helmond om het kapsel te laten knippen dat jij graag wilt.