De blog over lifestyle, mode & make-up

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen

Goedkope dingen om te doen met vriendinnen

Afspreken met vriendinnen is hartstikke leuk, maar om elke keer weer geld uit te moeten geven is ook een beetje overdreven. Misschien ben je wel aan het sparen voor iets anders of heb je het geld van deze maand al helemaal opgemaakt. Maar wat ga je dan doen als je afspreekt met vriendinnen? Er zijn stiekem best veel dingen die je kunt doen zonder veel geld uit te geven. In dit artikel lees je er een paar!

1. Picknicken

Nu het mooie weer langzaam opduikt, kun je ook een leuke picknick plannen met je vriendinnen. Dit hoeft zeker niet duur te zijn! Je kunt natuurlijk wat broodjes halen bij de supermarkt, maar je kunt ook vragen of iedere vriendin iets lekkers mee neemt. Zo heb je allemaal iets anders en er ligt vast nog iets in huis wat je mee mag nemen. Zoek een mooie locatie uit, neem een kleedje mee en dat wordt gegarandeerd een heerlijke dag! En natuurlijk ook een goedkope.

2. Zoek Instagram hotspots in jouw stad

Er zijn soms leukere dingen te vinden in jouw stad dan je eigenlijk denkt. Zoek eens op Pinterest of Instagram naar de fotogenieke hotspots in jouw stad of dorp. Wie weet kom je wel aan een aantal leuke plekken tegen en kun je daar samen met je vriendinnen foto’s maken. Dan help je je Instagram Feed ook een beetje op weg.

3. Netflix & popcorn

Wat is nou leuker dan een avondje een romantische film of een super enge horrorfilm kijken samen met je beste vriendinnen? Het enige wat je nodig hebt is een Netflix account en een grote bak popcorn. Je kunt bijvoorbeeld ook één voor één een film kiezen als je de hele avond de tijd hebt of even een kijkje nemen tussen bepaalde genres.

4. Bakken met ingrediënten uit de kast

Bakken hoeft niet perse duur te zijn. Er zijn namelijk best veel recepten met ingrediënten die gewoon bij jou in het keukenkastje staan. Zo zijn kokosmakronen, brownies, koekjes en een cake makkelijker te maken dan je denkt. Je kunt op internet ook zoeken naar recepten met weinig ingrediënten. Dus handen uit de mouwen en bakken maar!

5. Naar het strand of meer

Wanneer het echt warm genoeg is om te zwemmen, dan kun je gerust een dagje naar het strand of een meer plannen. Je kunt dan samen zwemmen, gezellig picknicken in het zand, genieten van de zon en eventueel een strandwandeling maken met zonsondergang.

6. Bezoek een museum

Een museum hoeft niet saai en stoffig te zijn. Tegenwoordig openen er steeds meer musea waar je hele mooie foto’s kunt maken en dus creatief aan de slag kunt gaan. Het kan ook heel grappig zijn om een museum bij jou in de buurt eens samen te bezoeken met je vriendinnen. Sommige musea kun je gratis bezoeken, maar vaak krijg je al student ook korting.